IT-Tjänster

Våra konsulter

Vi är ett tight team av tekniker som har erfarenhet av såväl storskalig samhällskritisk IT-drift som användarsupport både mot Sverige och Europa.

Behöver ni en erfaren partner som vet vad det innebär med en avbrottsfri och säker IT-miljö?
Fler och fler företag upptäcker fördelarna med att ha en hostad IT-lösning istället för att lägga dyrbar tid på att hålla sin egen IT-miljö uppdaterad. Med egna virtuella servrar hos Viconia blir din IT-miljö mer flexibel, säkrare och klart mer kostnadseffektiv. När vi diskuterar hosting med våra kunder pratar vi nästan aldrig teknik, det intressanta är vilka funktioner du som kund vill ha.

 

Nätverk

Oavsett om du väljer nätverk som tjänst till en fast månads-kostnad eller om du vill köpa ditt nätverk så har vi både kunskapen och hårdvaran för att tillgodose era behov.

agsdi-monitor

Hårdvara

Vårt produktsortiment erbjuder de flesta IT-relaterade produkter som du behöver för att utföra ditt arbete oavsett om du jobbar på kontor eller ute på fältet.

Service/Support

Med vår tjänst för proaktivt underhåll och support så minimerar ni riskerna för att få stopp på er verksamhet p.g.a IT-problem som kunde ha undvikits.

Molntjänster

Vi levererar standardiserade molntjänster såsom Microsoft 365, men vi  levererar också mer kundunika lösningar ifrån vårt datacenter.