Datacenter

Vårt datacenter har god redundans vad gäller kraft och internetförbindelser, hög säkerhet med väl utbyggt skalskydd. Givetvis är datacentret lokalt placerat i Sverige så att du vet vart ditt data är lagrat. Förutom standardiserade molntjänster så är det här vi har möjlighet att skapa kundunika molntjänster åt dig. Har du egen utrustning så är du välkommen att placera den hos oss för att säkra upp din IT-miljö.

VPS

DCD VPS är en modern hostingtjänst som är steget mellan webbhotell och en dedikerad fysisk server. Resurserna kan skalas både upp och ned beroende på behov.

Fjärrbackup

Med vår kostnadseffektiva fjärrbackup så är du säker på att ditt data är säkrat utanför din egen byggnad i händelse av t.ex. brand, stöld, etc..

Co-location

Hur står det till med er driftsäkerhet? Placera era servrar i en av våra datahallar så får du både fysisk säkerhet, släcksystem och kyla.

Webbhotell

Vårt webbhotell hanterar du själv via vår kontrollpanel med one-click install eller så lämnar du hela driften i våra händer. Om du vill så kan du t.ex. komplettera med e-post.